Voda

VODA KOT NOSILEC INFORMACIJ V TELESU

V telesu imamo 70 odstotkov vode, ki je nosilec informacij. Telesne celice sprejemajo elektromagnetne informacije, jih shranijo ali oddajajo. Veliko pozitivnih in negativnih informacij sprejme naše telo vsak dan že samo z uživanjem vode in napitkov iz živil.

Voda iz različnih izvirov se ne razlikuje samo po kemični sestavi temveč tudi zaradi svojih individualnih elektromagnetnih nihanj. Ko pridejo nihanja vode v resonanco z bolezenskimi nihanji telesa, se sprožijo zdravilni impulzi. Posebno učinkovite izvire imenujejo tudi zdravilni izviri.

Ko pridejo nihanja vode v resonanco z bolezenskimi nihanji telesa, se sprožijo zdravilni impulzi. Posebno učinkovite izvire imenujejo tudi zdravilni izviri.
Voda se ne razlikuje samo po kemični sestavi temveč tudi zaradi svojih elektromagnetnih nihanj.

HOMEOPATIJA

Tudi informacija homeopatskega preparata je v vodi shranjeno elektromagnetno nihanje. Umetnost homeopatije je, da za bolnika najde »pravo« sredstvo in v »pravi« potenci. Samo takrat je lahko informacija nihanja zdravilne snovi v resonanci oziroma sozvočju z bolezenskim nihanjem in sproži impulz zdravljenja.

Homeopatija je oblika zdravilstva oziroma alternativne medicine, katero izvaja homeopat. Zdravila so lahko v obliki raztopine ali v obliki globul oziroma kroglic.
Homeopatska zdravila so povsem varna za uporabo, kadar vam svetuje izkušen homeopat.

POVEZAVA MED BIORESONANČNO TERAPIJO IN HOMEOPATIJO

Informacije nihanja različnih snovi ali tudi lastna telesna nihanja lahko z bioresonančno terapevtsko napravo »BICOM« prenesemo na druge snovi. Ti nosilci informacij učinkujejo kot homeopatska zdravila in lahko podaljšajo terapevtski učinek. Bioresonančni terapevt vam lahko da stekleničko tekočine, da jo boste po kapljicah uživali ali se z njo mazali.